В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Все едно си сложих очила и видях кое е истински важно: Антонио Бандерас за инфаркта

отпечатай новината

24.01.2023 14:29 | Видян 1094 пъти

Все едно си сложих очила и видях кое е истински важно: Антонио Бандерас за инфаркта

Антонио Бандерас сподели, че инфаркта, който претърпя преди шест години, е променил живота му към по-добро, съобщава "Daily Mail".

62-годишният актьор описа животозастрашаващата ситуация като повратна точка, от която той успява да разпознае какво е важно в живота му.

Пред списание "Radio Times", любимецът на Алмодовар, говори за последния си филм "Котаракът в чизми: Последното желание" и покрай това беше засегната темата за смъртта. Бандерас озвучава самия Котарак в анимацията, която от миналата година е по кината. 

Обяснявайки какво общо има с филма, той каза: "Получих инфаркт преди шест години. Това вероятно беше едно от най-хубавите неща, които са се случили в живота ми. Беше като да си сложиш очила и да видиш кое е важно. Върнах се в Испания и започнах да гледам на професионалния си живот от друга гледна точка. Така че се свързвам с историята на филма с аспекти от личния ми живот. Мисля, че това е красиво послание и смятам, че е поднесено правилно. Вече търся само удоволствието от актьорската игра. Друго не ме интересува. За мен животът започва, когато някой каже "Екшън" или когато завесата се вдигне".

Антонио сега е в добра форма - миналата година позира на светско събитие с модела Карла Перейра


Антонио беше откаран по спешност в болница през 2017 г., след като почувства болки в гърдите, докато тренираше, което по-късно беше установено, че е сърдечен удар. Преди време той разказа, че приятелката му Никол Кимпел, е спасила живота му, като му е дала един от най-силните аспирини, които тя купила за главоболие в деня преди инфаркта. Когато усетил симптомите, тя сложила хапчето в устата му. 

С приятелката си Никол, която спасила живота му


Актьорът, който не пие, промени приоритетите си и отказа цигарите, за които казва, че са били "едно от най-глупавите неща, които съм правил в живота си".

Със Салма Хайек си "партнират" с гласове в "Котаракът в чизми", в който тя озвучава Кити Лапичката.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !