Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

$13М е събрала фондацията на принц Хари и Меган

отпечатай новината

01.02.2023 09:35 | Видян 451 пъти

$13М е събрала фондацията на принц Хари и Меган

Фондацията Archewell на принц Хари и Меган Маркъл е събрала 13 млн. долара и е раздала 3 млн. долара за благотворителни каузи, стана ясно.

Благотворителната фондация на двойката, създадена след оттеглянето им от кралските постове, публикува доклад от 24 страници, в който подробно са описани каузите, които са били подпомогнати от дарените от тях пари от основаването ѝ през 2020 г. , сред които са ваксините Covid и афганистанските бежанци.


 

Парични средства бяха дарени и на Световната централна кухня, както и на проект за изграждане на детска площадка в Увалде, Тексас, където миналата година в училище беше извършено масово убийство с огнестрелно оръжие, при което загинаха 19 деца и двама учители.

Това се случва на фона на сътресенията в организацията на двойката Archewell, при които двама ключови служители обявиха, че ще напуснат поста си.


 

Фара Тейлър, която е ръководител на маркетинговия екип на Archewell Productions, и ръководителят на вътрешното съдържание Бен Браунинг ще напуснат организацията.


 

И двамата са работили по противоречивия документален филм на Хари и Меган за Netflix и никой от тях не е заменен.


 

Ашли Хансен, ръководител на отдел "Комуникации" в Archewell, заяви пред Telegraph, че и двете "надминаха очакванията и оставиха своя отпечатък в културния дух".


 

 


 

Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !