Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Обраха Ути Бъчваров в Австралия

отпечатай новината

07.02.2023 14:14 | Видян 882 пъти

Обраха Ути Бъчваров в Австралия

Ути Бъчваров преживя кошмарна и инфарктна ситуация по време на пчоивката си в Австралия, където отиде да се гмурка. Настроението на известния готвач било помрачено, след като му се наложило да изпита едно от най-отратителните чувства на света. 

Оказва се, че навсякъде по света има лоши хора, които не ти мислят доброто. А на Ути му се наложи да изпита гадното чувство някой да ти рови в личните вещи и да открадне най-ценните.

Ути разказа как е отишъл да се смурка в Големия бариерен риф и как килограмите му са забавлявали целия екипаж. 

"Гмуркал съм се на много места по света, нямаше как да не се гмурна и в Големия бариерен риф. Дайвинг екипът оптимистично ми осигури най-големия неопрен, който имаха в центъра за гмуркане. Типично в мой стил, се заклещих в него. След самостоятелна борба с неопреновия костюм, професионален тим от двама души видя мъките ми и ме освободи от оковите му", през смях разказва той. 

Макар и без пълна екипировка, все пак е успял да се гмурне във води с температура около 28 градуса, в които не далеч от тях плуват акули, токсични медузи и скатове. 

Това е забавната част от деня, но когато се прибрал в хотелската си стая му се доревало. Цялата стая била обърната в краката нагоре и липсвали много от личните му вещи. Очакваме подробности от Ути за случката, която развали целия му престой в Австралия. 

А заради тази екскурзия е пропуснал юбилея на своя колега шеф Иван Манчев, но не пропусна да му прати видео честитка, която е направил малко преди да се качи на самолета.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !