Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Валя става водеща на „Пирин фолк”

отпечатай новината

07.07.2009 16:30 | Видян 8107 пъти | Гласували 1

Валя става водеща на „Пирин фолк”

Доста натоварено лято се очертава за Валя. Фолк звездата тъкмо представи своя българо-македонски проект „Судбо моя”, а вече е засипана от покани за участия във фестивали.

Най-напред, в края на август, тя ще се изяви на престижната сцена на фестивала „Охрид Фест” в Македония. Там е лично поканена да се включи в интернационалната вечер от македонския гуру на поп музиката Григор Копров, продуцент на проекта й „Судбо моя”. Двамата вече са завършили песента, с която Валя ще мери сили с участници от много балкански страни.

Само няколко дена по-късно, фолк звездата скоростно заминава за Сандански. Още през януари тя е поканена от организационния директор на „Пирин фолк” Валентин Пензов да бъде водещ заедно с Николай Николов от Мсат. През трите вечери Валя ще представи уникални тоалети, които вече е избрала. „Зарадвах се на поканата на г-н Пензов и съм щастлива, че отново ще се кача на сцената на този престижен форум”, заявява Валя. През 2005 година певицата спечели убедително приза за песен на „Пирин фолк” с композицията „Нова пролет”. Оттогава тя се превърна в една от емблемите на фестивала.

За да може да бъде еднакво блестяща и на двата форума, Валя е отклонила доста ангажименти за лятото. Както всичко, което прави, така и в това, тя иска да изпипа всеки детайл до най-дребната подробност. Ето защо внимателно премисли предложението за „Пирин фолк” преди да приеме.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !