НАЙ-НОВИ
Синът на Лиъм Нийсън подкрепя...
След като Памела Андерсън публикува снимки с Лиъм Нийсън...
Пенливото вино ни прави щастливи и на био-ниво
13.02.2023 13:42 | Видян 489 пъти

Наричат пенливите вина „мехурчета на щастието” и смятаме това за нещо, казано в преносен смисъл, ала истината е, че според последните научни изследвания става дума за буквалност.
Оказва се, че биохимичните процеси, които шампанските, просеките, франчакортите, кавите и другите видове напитки от сорта, наистина стимулират отделянето на хормон на щастието и повдигат настроението. Разбира се, ефектът е временен, но много прилича на влюбването по своите показатели.
Явно не е случайно в този смисъл, че празникът на любовта съвпада с празника на виното.

коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !