12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Шоуто на Риана между полувремената на "Супербоул" събра 118,7 милиона зрители

отпечатай новината

15.02.2023 16:22 | Видян 449 пъти

Шоуто на Риана между полувремената на

Шоуто на Риана по време на финала на първенството на американската Национална футболна лига (НФЛ) събра 118,7 милиона телевизионни зрители, предаде Асошиейтед прес.

Миниконцертът на родената в Барбадос звезда беше излъчен в неделя по телевизия "Фокс", която отчете и данните за зрителския интерес. Те са събрани от компаниите "Нилсен" и "Адоуб аналитикс", като са включени потребителите на "Фокс", "Фокс депотрес", стримийнг услугите на телевизията и сайтовете на НФЛ.

 

Кейти Пери, 2015 г.

Снимка: Getty Images
 

Изпълнението на Риана е второто най-гледано в историята на полувремената на "Супербоул" след шоуто на Кейти Пери през 2015 г. То е наблюдавано от 121 милиона зрители.

В рамките на 13-минутното шоу с най-големите си хитове, Риана показа, че е бременна с второто си дете. Това беше първата й изява на живо от седем години насам и се очакваше от почитателите й с огромно вълнение.

Финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ между отборите "Канзас сити чийфс" и "Филаделфия ийгълс" в Глендейл, щата Аризона, привлече интереса на 113 милиона зрители и е третият най-гледан в историята. Мачът за "Супербоул" през 2015 г., излъчван по Ен Би Си, обаче остава рекордьор по интерес със 114 442 000 зрители, отбелязва Асошиейтед прес.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !