Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Дългата коса вече е най-подходящият стил за хората над 50 години

отпечатай новината

07.03.2023 11:47 | Видян 331 пъти

Дългата коса вече е най-подходящият стил за хората над 50 години

Вниманието, което неотдавна получи дългата до кръста сребриста коса на Хелън Мирън в Берлин, само ни напомни, че старото мнение - че жените на определена възраст не трябва да носят дълги коси - няма място днес. Изключително дългата коса на Мирън се развяваше, докато тя се въртеше, като напомняше за нейната увереност и самоувереност.

 

 "Мисля, че жените са много по-наясно със своите нужди и желания, отколкото някога са били", казва Джоел Гонкалвес от Никола Кларк за John Frieda, който поддържа косата ми дълга повече от 25 години. "Дори в сравнение с преди 20 години, те са по-малко притеснени от натиска на връстниците си и са много по-уверени да направят нещо свое с косата си. "

 

Смелостта, която се изисква, за да се развяваш и да размахваш падаща грива на червения килим, е втора природа за една актриса, но дългата коса сама по себе си е изявление. И може би затова популярността ѝ расте - поне според неофициалното проучване в John Frieda, където отчитат, че тази година са се увеличили хората над 50 години, които искат да си направят кичури, ресни, пластове - всичко това на дълга коса, пишат от Вог.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !