Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Шер работи по нова музика с младия си приятел

отпечатай новината

07.03.2023 12:34 | Видян 422 пъти

Шер работи по нова музика с младия си приятел

В интервю за „E! News“ Шер сподели, че е "развълнувана" от създаването на музика със своя нов приятел и продуцент.

76-годишната легенда на попкултурата заяви: "Отивам в Англия, за да направя два албума." Тя добави: "Някои от песните, които Александър ми даде, ме направиха доста развълнувана. Той е продуцент и писател и прави всичко, така че съм щастлива от това".

Тя продължи още, че "се опита да влезе във форма" за плановете за турне по-късно през годината.
Изпълнителката на „Believe“ и преди е говорила за 40-годишната разлика между нея и 36-годишния Едуардс, с когото започна да се среща през 2022 г., след като го срещна на Седмицата на модата в Париж.


"На хартия това е някак смешно", спомена Шер в предаването „The Kelly Clarkson Show“. "Но в реалния живот се разбираме чудесно. Той е страхотен. А аз не прирписвам на мъжете качества, които те не притежават".

"ЛЮБОВТА НЕ ПОЗНАВА МАТЕМАТИКАТА, А ВИЖДА", написа тя също така в изтрит впоследствие туит през ноември 2022 г.
На Коледа миналата година Шер показа диамантения пръстен, който ѝ подари Едуардс, и каза, че би искала да го покаже на покойната си майка Джорджия Холт, която почина на 96-годишна възраст по-рано същия месец.

Тя не е единствената известна жена, с която Едуардс се е срещал. Той е баща и на Слаш Електрик Александър Едуардс, който споделя с бившата си съпруга Амбър Роуз през 2019 г.

Носителката на наградата "Грами" Шер заяви пред Кларксън: "по-възрастните мъже просто не ме харесват чак толкова много" и смята, че обратното е вярно с по-млади партньори.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !