Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Смешни страшки за Маниака и Калинка

отпечатай новината

09.07.2009 16:30 | Видян 11509 пъти | Гласували 2

Смешни страшки за Маниака и Калинка

Били са депутати, били са, ама чак такива не са били. Доживяхме 25-годишен рапър, представен за пред хората като “мениджър внос-износ”, да решава съдбините на нацията като народен представител. Като ще имаме точно от тази специалност депутат, поне да беше Ицо Хазарта. Той поне има чувство за хумор и умее да връзва думите. На Маниака от Бургас дори и тази работа не му се получава.

Представям си какви ли закони би могъл да сътвори този индивид. Ако някой не помни, такава е работата на депутатите. Неудобно е да се слуша, особено на фона на значението на името ГЕРБ – Граждани за европейско развитие на България. Каква ти тук Европа, какво ти развитие!

Подобна картинка имаме и с хубавелката Калина от Атака. Помним 24-годишната къдрава госпожица като редовна мишена на Господари на ефира заради нейните невчесани мисли. Тя водеше сутрешен блок по СКАТ и предаване за булки. Явно стига като квалификация за законотворец. Би могла да напише закон например за пиенето на кафе или пък за шиенето на сватбени рокли. За друго, не вярвам.

Щеше да е смешно, ако не беше трагично за държавата!

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !