Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ники Кънчев загуби близо 30 бона

отпечатай новината

17.03.2023 12:05 | Видян 1715 пъти

Ники Кънчев загуби близо 30 бона

Популярният телевизионен и радио журналист Ники Кънчев трябваше да се раздели с 27 700 лева. Това стана снощи в предаването "Голямото преследване", което той води в ефира на "Нова телевизия".

И четиримата участници достигнаха до финала, в който се изправиха срещу преследвачката Дама Пика. Подобно нещо се случва рядко в това шоу за знания.

Първи срещу Кънчев и преследвачката се изправи 28-годишният перничанин Евтим Димитров. Той работи като специалист човешки ресурси, който обича екстремните изживявания и е член на "Менса България". Евтим призна, че иска да се запише за участие в "Игри на волята", а по време на своята изява защити 1200 лева, пише standartnews.com. 

Вторият участник бе Руми Емин, който е на 37 години от Хасково, и е незрящ. Мъжът е завършил "Журналистика" и работи като PR-специалист във фондация. Ники Кънчев обясни, че Руми не вижда абсолютно нищо, а за него важат същите правила, каквито и за всички останали. В първите въпроси той отговори за 2500 лева, а след това защити ниската оферта на Дама Пика от 2000 лева.

undefined

Петър Петров продължи успешната серия на мъжкия квартет. Той е на 49 години от Тетевен и се занимава с инвестиции в недвижими и движими имоти. Участникът призна, че ако спечели, ще използва парите за ремонт на семеен имот, както и за забавления. В предварителния кръг се представи добре с 3000 лева, а високата оферта от преследвачката бе 12 000 лева. Той се справи чудесно на въпросите и успя да я защити, с което общата сума на играчите стана 15 200 лева.

Накрая да отговаря излезе Валентин Владиславов, който е на 29 години, роден е в Димитровград, но от 10 години живее в София. Пътувал е много по света, а днес е собственик на заведение за бързо хранене с българска кухня. Той отговори на седем от зададените от Ники Кънчев въпроси, натрупвайки 3500 лева. Дама Пика му предложи висока оферта от 12 500 лева. "Аз съм дошъл да играя. Никога не съм бил по-сериозен! Играя", каза той, а след това успя да защити сумата си.

Така четиримата участници застанаха в общ отбор срещу преследвачката, борейки се за 27 700 лева - по 6925 лева на човек. Понеже са четирима, те стартираха с четири стъпки напред. След това отговориха на още 16 въпроса и така натрупаха 20 стъпки преднина.

Опонентката им Дама Пика даде правилни отговори на цели 18 въпроса, но това не й достигна, а спасението на играчите бе, че бяха четирима и затова спечелиха с 20:18.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !