Три идеи за лятна почивка на...

Лятото предстои и повечето хора вече са планували, а...

Най-романтичните места в света

1. Крайбрежие на Амалфи, Италия От...

"Ергенът" Евгени поряза Елена

отпечатай новината

23.03.2023 11:50 | Видян 755 пъти

Снощният епизод на "Ергенът" отново предизвика бурни страсти и гневни реакции в социалните мрежи, защото за кой ли път се случи неочакван обрат. Случката се разигра по време на среща между Евгени и редакторката Елена, която се случи по негова инициатива в градината на имението.

По време на разговора брюнетката заяви в прав текст, че смята за крайно несправедливо решението му от предната вечер да пренебрегне дамите на бала и да даде розата, предназначена по регламент за някоя от тях, на Валерия.

undefined

"Стана ми малко обидно, че те изгубихме за доста време, а след това се върна при нас, за да вземеш розата и пак изчезна. Там имаше доста жени, които се бориха за теб през целия ден. Като човек, който дава всичко от себе си, се почувствах "открадната" от Валерия. Тежи ми, че не мога да се смиря над тази ситуация", не скри разочарованието си Елена.

Думите й накараха Евгени да се убеди, че тя го харесва и го ревнува, но не намери намеците, че с постъпката си е нарушил всякакви правила, за основателни. В крайна сметка пианистът даде ясно да се разбере, че във формат като "Ергенът" емоциите не се подчиняват на каквито и да е норми, и е тук, за да слуша единствено сърцето си.

По време на Церемонията на розата Евгени даде на Елена последната си роза, а студеното му отношение към нея ясно подсказа, че реакцията ѝ не му е харесала. Дали няма да се случи още някоя непредвидена изненада, скоро ще стане ясно, а дотогава сме сигурни, че напрежението между дамите, борещи се за сърцето на най-желания тв ерген в момент, ще доведат до нова порция интриги в имението.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !