Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Млади дами в "Стани богат" разлютиха мрежата

отпечатай новината

23.03.2023 11:56 | Видян 1957 пъти

Млади дами в

"Това се нарича диалект и то от гадните. Такива хора като тази госпожица не трябва да им се позволява да участват в подобни предавания, защото общата им култура е на кота". Това гласи само един от многото коментари след участието на две млади дами в "Стани богат" през последните две вечери.

Едната бе представена като бъдещ юрист, а другата - като работеща в IT сферата:

Тя е спец по тестване на софтуер. В момента се радва на малък син вкъщи. Обича да пътува и е най-впечатлена от хаоса по пътищата във Виетнам и съдържанието на новините в Дубай, където просто не съобщавали лошите вести. Гледайте играта на Венета Манолова.

Ето какво гласят и други коментари: 

"Пази Боже от такива "юристи"...", "Ако юрист ми говори с такава интонация и правоговор, ставам и си заминавам", "Потрес, това чудо е завършило право. Бравос".

"Изключително ограничена девойка ! Прати Уимбълдън в Австралия. Липса на елементарна обща култура", "Не е достатъчно да сме млади, красиви и да раждаме деца, трябва и да сме елементарно грамотни, иначе другото го има във всяка ферма", "Някой ще ми обясни ли как тази толкова "умна" мутреса е достигнала до участие в "Стани богат"? Още малко и ще ме откажат да го гледам! Объркала е предаването..."Ергенът" е в по-късен час"

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !