Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Барабанистът на „Деф Лепърд“ се възстановява след нападение пред хотел във Флорида

отпечатай новината

23.03.2023 12:17 | Видян 369 пъти

Барабанистът на „Деф Лепърд“ се възстановява след нападение пред хотел във Флорида

Барабанистът на рок групата "Деф Лепърд" Рик Алън казва, че се възстановява след нападението, извършено срещу него по-рано този месец пред хотел във Флорида, съобщава БТА.

Алън, който е бил в Южна Флорида, за да изнесе концерт в "Семинол хард рок хотел енд казино", е бил атакуван, когато е излязъл да пуши пред хотел "Фор сийзънс" на плажа във Форт Лодърдейл.

Полицията арестува 19-годишен мъж, но заяви, че не разполага с мотив за нападението. В полицейския доклад не се посочват самоличността нито на заподозрения, нито на Алън. В публикация в социалните мрежи 59-годишният Алън сподели, че е благодарен за цялата подкрепа, която е получил от своите фенове. Той каза също, че е облекчен, че съпругата му Лорън не е била с него, когато е станал инцидентът, и че сега "работят върху възстановяването си на безопасно място".

Снимка: Getty Images

Полицията съобщи, че нападателят се е скрил зад стълб пред хотела, докато Алън е пушил цигара. Мъжът се нахвърлил върху Алън и го повалил на земята. Според полицейския доклад една жена видяла Ален да пада и се затичала да му помогне, след което мъжът я нападнал. След това мъжът изтичал до друг хотел и започнал да чупи стъклата на колите, докато не бил спрян от свидетели и не пристигнала полицията. Той бил арестуван и обвинен в два случая на побой, четири случая на престъпно посегателство и малтретиране на възрастен човек или човек с увреждания.

Феновете на "Деф Лепърд" знаят, че Алън губи лявата си ръка при автомобилна злополука през 1984 г., но остава барабанист на групата.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !