Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шакира се среща с "мистериозен" мъж и се мести при него в Маями

отпечатай новината

28.03.2023 14:53 | Видян 518 пъти

Шакира се среща с

Все повече се говори, че Шакира може би има нов мъж в живота си - и планира да се премести в Маями съвсем скоро, за да бъде по-близо до него, съобщава "Daily Mirror".

Твърди се, че колумбийската певица и авторка на песни ще направи този ход до броени дни, след като е подписала споразумение за попечителство над децата си. Първоначално се знаеше, че иска да напусне Барселона заедно със синовете си Милан, който е на десет години, и Саша, на осем, през юни, в края на учебната година. Сега обаче тя може би ще замине в началото на следващия месец, след като се появи информация, че един от родителите ѝ ще бъде приет в болница. Макар че според испанските медии може би има още една причина да ускори преместването си и това е - "тайнствен мъж".

Според тях двамата са се запознали преди няколко месеца, преди Шакира да напише последната си песен, насочена срещу Пике и новата му приятелка Клара Чиа. Повече подробности около новият мъж няма, но пък и не става въпрос за бившият ѝ любим Антонио де ла Руа, с когото се срещаше преди да срещне Пике на Световното първенство по футбол през 2010 г., и където изпълни хита си "Waka Waka".

А иначе през следващия месец двамата бивши - Шакира и Пике подписват споразумение в съда в Барселона. Част от него гласи, че пенсионираният вече футболист, ще прекарва ваканциите с децата си.

Снимка: Getty Images

Припомняме, че след раздялата Шакира записа парче с аржентинския диджей Bizarrap, в което осмива Пике и новата му приятелка. И продължи да разказва в интервюта за това. А пък Пике от своя страна даде интервю за испанския вестник El Pais и заяви, че е "много щастлив" след драматичните промени в живота му, визирайки раздялата както с певицата, така и с футболната си кариера. Вместо това е насочил вниманието си към децата: "Става дума за това да ги предпазим. Това е работата на всички родители с техните деца. Върху това съм се съсредоточил и това е моята работа като баща". 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !