Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Криптоимперия, която си работи, дете от сурогатна майка, опасна близост с манекенка: Разкритията за

отпечатай новината

31.03.2023 09:26 | Видян 656 пъти

Криптоимперия, която си работи, дете от сурогатна майка, опасна близост с манекенка: Разкритията за

Встрани от забавната светска част за вечери с принцове и принцеси, пиене на шампанско и Негрони в лондонския Риц, берлинския Адлон и купения от нея легендарен Руски клуб в София, както и Том Джоунс като подарък за рождения ден, книгата на Евгени Минчев Ружа Игнатова – измамница или жертва, чиято премиера бе в сряда вечер в Театро, повдига няколко наистина много любопитни теми.


 

В нейния край авторът разказва за своя среща на площад Славейков в София с „високопоставен финансов служител” на криптоимперията за 5 млрд.долара по оценки на международната преса, която българката въртеше. Та въпросният служител, намерил се току пред входа на сградата на OneCoin – OneLife разказва пред пиара на изчезналата вдън земя още преди 5 г. бизнесдама: „А, работим си”.


 

Той дава и сериозна оценка на имотите й в България, която може да се прочете в книгата. А ние се питаме кой ли ги поддържа през 5-те години след изчезването й, понеже те са в прекрасно състояние. Интересно е и на кого е платил новият собственик на нейното имение край Созопол, за което лордът също прави подробно описание от първа ръка. Как някой продава нещо, докато го няма?


 

Авторът засяга темата за созополското имение и яхтата Давина за 15 млн.евро на Игнатова, кръстена на нейната дъщеря. Която по негова информация е износена от сурогатна майка – вероятно Ружа, заета с правенето на милиарди не е имала времето, което да отдели на сбъдването на най-голямата си мечта. И, в свой стил, е решила да си я купи с пари.
Неизвестна остава неназованата от Минчев манекенка, явно достатъчно известна, която през цялото време на неговото познанство с Игнатова е била толкова плътно до нея, че той имал подозрения дали двете с милиардерката нямат някаква по-особена връзка. Независимо от брака й с представения в книгата като невзрачен и безгласен  Бьорн Щрел. Който поради това беше и арестуван през юли 2022 г., близо петилетка след изчезването на Ружа. Това стана броени дни след поставянето й под номер 2 в листата на ФБ за най-издирваните престъпници в света.
Минчев има интересни наблюдения върху най-горещата тема, дискутирана през поседния месец в световните медии – жива ли е или е убита Ружа Игнатова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !