Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Софи Маринова ще има девствена снаха

отпечатай новината

20.04.2023 17:42 | Видян 533 пъти

Софи Маринова ще има девствена снаха

Софи Маринова не може да се нарадва на новината, че синът й Лоренцо вдига сватба с любимата си съвсем скоро. Ромската перла вдига шумни купони, за да отпразнува събитието и го прави така, както повелява ромската традиция.

От скорошно видео, което фолкзвездата е качила в профила си в социалните мрежи, се вижда как се мята чисто бяла кърпа, която както се знае, издава, че булката е девствена. Това е практика, извършвана често в циганската култура или етническите групи, с която се определя дали булката все още е недокосната сексуално от мъж, като обикновено това се прави в деня на сватбата и понякога се нарича "Ajuntament".

undefined

От кадрите се виждат петънца, сякаш от кръв, по бялата кърпа и щастливата Софка, която танцува и се раздава на макс пред блока, в който синът й Лоренцо живее. Гледката нямаше как да не предизвика вниманието на всички съседи на младата двойка, които се вижда, че са се събрали на стълбите, за да гледат отблизо.

Както е вече известно, сватбата на Лоренцо ще бъде на 25 ноември тази година и се очаква да е много шумна, много пищна и разбира се - многолюдна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !