С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

След ареста през 2021-ва бившата на Чарли Шийн пое по нов път

отпечатай новината

11.05.2023 12:28 | Видян 380 пъти

След ареста през 2021-ва бившата на Чарли Шийн пое по нов път

Бившата съпруга на Чарли Шийн Брук Мюлер се е взела в ръце и се е съсредоточила върху отглеждането на двамата си сина, които има с актьора - близо две години след като бе арестувана на летището в Тексас за наркотици, пише изданието RadarOnline. Близки до Брук споделиха, че от тогава тя наистина е станала друг човек.

"Целият ѝ живот сега се върти около двете ѝ момчета и тя живее почти като футболна майка. Или води децата на училище, или ги води на тренировка по футбол, или ги развежда с приятелите им. Това бе дълъг и труден път за нея, но тя е боец и двете й деца, са силата, която й помага да върви напред."

По думи на близките й Брук наистина има желание да поправи грешките си като майка, именно поради това е започнала да обръща повече внимание на момчетата. Тя промени изцяло начина си на живот след години на злоупотреба с наркотици и постоянно влизане и излизане от рехабилитационни клиники. Но макар бившата на Чарли Шийн да е започнала на чисто, тя все още е в изпитател срок в резултат на ареста, който се случи през 2021-а. Очаква се той да приключи през декември. Според наказателното дело 45-годишната Мюлер е обвинена за притежание на "един грам или повече" метамфетамин и малко количество амфетамин от служители на Департамента за обществена безопасност на международното летище Далас/Форт Уърт. Тя е освободена от затвора два дни по-късно под гаранция от 1000 долара. В крайна сметка на 13 декември 2021 г. Мюлер се признава за виновна.

Майка й, 69-годишната Мойра Фиоре, заяви пред Radar, че не е знаела за ареста, но твърди, че дъщеря ѝ е трезва и прекарва повече време със семейството си.

"Мога да ви кажа, че през последните две години тя се справя чудесно. Така че, предполагам, че не е имало отново злоупотреба с наркотици. За това съм сигурна, защото винаги мога да разбера дали е взимала". 

Колкото до "отложената присъда" - от Мюлер се изисква да положи 160 часа общественополезен труд, да се подложи на проверки за наркотици и да "избягва лица и места с недобросъвестен или вреден характер", показват документите от делото. Освен това стана ясно, че Мюлер, която е прехвърлила пробацията си в Лос Анджелис, е поискала разрешение да напусне Калифорния през март 2022 г. за работно пътуване.

Брук Мюлер и Чарли Шийн започват връзката си през 2008-а, а година по-късно се раждат близнаците Макс и Боб, които сега са на 14 години. Двойката се развежда две години по-късно, като звездата от "Anger Management" подава молба за развод, който е финализиран през май 2011 г.

 

Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !