Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Доротея Толева е руската агентка Анастасия в "Мисията невъзможна: Пълна разплата"

отпечатай новината

25.05.2023 10:08 | Видян 477 пъти

Доротея Толева е руската агентка Анастасия в

На 14 юли супершпионинът Итън Хънт се завръща в кината, а това означава само едно: очаква ни незабравим киноспектакъл, какъвто само неповторимият Том Круз и една от най-добрите и успешни филмови поредици могат да ни поднесат. След огромния успех на Мисията невъзможна: Разпад и Топ Гън: Маверик, Круз и режисьорът и сценарист Кристофър МакКуори са амбицирани да надскочат себе си, за да предложат на зрителите нещо наистина специално - и като история, и като ускоряващ пулса екшън-трилър. Време е за най-опасната мисия досега! Време е за "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа"!

Миналото се завръща с пълна сила, изправяйки Итън Хънт (Круз) пред най-смъртоносната мисия досега - мисия, която отпраща него и екипа му по следите на ужасяващо оръжие, което заплашва цялото човечество. Успехът или провалът им ще предреши кой ще контролира истината и представата за "добро и лошо" за векове наред. Залогът е самото бъдеще! Врагът е мистериозен и по-могъщ от всякога и Итън е трябва да приеме, че нищо не е по-важно от тази мисия - дори и животът на тази, на които държи най-много.

Запознаваме се с драматичните събития, пред които е изправен Итън Хънт в Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа с новия експлозивен трейлър на филма и се потапяме в центъра на изключителния екшън. Стари врагове, нови съюзи, предателства, високотехнологични джаджи и спиращи дъха, реално изпълнени касакади...

Няма съмнение, че този юли, само в кината, ни очаква филмово изживяване като никое друго. Изживяване, в което има и българска следа - във впечатляващия актьорски състав се включва и Доротея Толева.

Наред с Том Круз, в актьорския състав на Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа се завръщат още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и Хенри Черни, в ролята на бившия директор на Агенцията за невъзможни мисии Юджийн Китридж. Към тях се присъединяват Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма, Марк Гатис, Чарлс Парнел, Грег Тарзан Дейвис, Фредерик Шмид, Доротея Толева.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Режисьор и сценарист на филма е Кристофър МакКуори (Обичайните заподозрени, Мисията невъзможна: Разпад), по телевизионния сериал, създаден от Брус Гелър. Продуценти са Том Круз и Кристофър МакКуори, а изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг, Дон Грейнджър и Томи Гормли.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !