Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Натали Трифонова стана дама на братовчед си за неговия бал

отпечатай новината

30.05.2023 11:24 | Видян 738 пъти

Натали Трифонова стана дама на братовчед си за неговия бал

Няма никакво съмнение, че абитуриентският бал е едно от най-важните събития в живота на човек, тъй като той отбелязва успешния край на една глава и началото на друга в неговата лична история. Това е онова значимо тържество, което всеки ученик очаква с нетърпение, прекрачвайки за първи път прага на класната стая в гимназията. Мигът, в който осъзнава, че вече нищо няма да бъде същото, но се чувства достатъчно подготвен, за да поеме по собствения си път, независимо от премеждията, които го очакват през него.

И ето, че отново настъпи това време, през което улиците на всички градове из страната биват озвучавани от радостните викове на множеството млади момичета и момчета, броящи от 1 до 12, известяващи предстоящото им дипломиране. Обичайно именно в този период повечето хора, които отдавна са освободили завинаги някогашните си места на чиновете срещу черната дъска, отправят поглед назад във времето, спомняйки си за своя собствен бал, изпълнен с редица незабравими емоции. Към тях, разбира се, попадат и популярните личности, които в този месец също тенденциозно и често се сещат с носталгия онази значима вечер.

През последните години, благодарение на социалните мрежи, не едно известно име е зарадвало своите почитатели, споделяйки във виртуалното пространство снимки, показващи го като зрелостник. За разлика от повечето известни лица, които се отдават на меланхолия, спомняйки си с умиление за това отминало време, Натали Трифонова реши да го преживее наново! Прекрасната водеща от малкия екран се върна в родния си град Велико Търново тъкмо навреме за празненствата по случай успешното завършване на тазгодишните дванадесетокласници, където се включи в тях, изпитвайки съпровождащата ги еуфория за втори път.

Красавицата с лъчезарна усмивка, която бе част от звездното жури на миналогодишното, петнадесето издание на конкурса "Най-красивата абитуриентка", организиран от Dir.bg, премина по червения килим, разстлан в центъра на населеното място, заедно със своя братовчед Александър, на когото бе дама. Няма съмнение, че вървейки с нея под ръка, младият мъж, който напусна завинаги СУ "Емилиян Станев", определено е събудил завистта на своите връстници, имайки предвид ослепителната блондинка до него.

 

Снимка: Facebook

 

Оставайки вярна на предпочитанията си спрямо облеклото, синоптичката се бе спряла на лилава мини рокля без презрамки, разкриваща както деликатните ѝ рамене, така и зашеметяващо дългите ѝ крака. Лъскавият тоалет се допълваше от колие, наподобяващо верига, съответстващо на презрамката на малката дамска чанта на Натали, чифт висящи обеци както и слънчеви очила . Всички елементи от нейната визия кореспондираха помежду си цветово, с изключение на открояващите се златисти сандали, които навярно бе сложила за акцент.

"Честито завършване!", поздрави тя момчето, което тренира футбол, засвидетелствайки пред своите последователи в платформата колко се гордее с него - толкова, че да го придружи на веселбата, с която то официално загърбва гимназиалните си години.

 

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !