Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Сиа разкри, че страда от аутизъм

отпечатай новината

01.06.2023 10:43 | Видян 447 пъти

Сиа разкри, че страда от аутизъм

Две години след като ѝ се наложи да се извинява как е представила аутизма във филма "Музика", певицата Сиа разкри, че и тя е получила такава диагноза, съобщи BBC.

Тя призна в подкаст, посветен на американското предаване "Сървайвър", че диагнозата ѝ е донесла чувство на облекчение. "Чувствах се така 45 години, мислех си: "Трябва да си сложа човешкия костюм". И чак през последните две години се почувствах себе си", каза австралийската звезда. 

Сиа, чието пълно име е Сиа Фърлър, е също изявен автор на песни. Най-големите ѝ хитове са Chandelier, Titanium and Cheap Thrills. През 2021 г. тя се зае и с кино - с филма "Музика", който е за жена, грижеща се сама за сестра си, страдаща от аутизъм. Сиа беше разкритикувана, че е избрала за главната роля Мади Зиглър, която се изявява в клиповете ѝ, но не страда от аутизъм, припомня БТА.

Имаше и критики за сцена, в която Зиглър е притисната на земята, защото подобни действия могат да предизвикат наранявания, а в крайни случаи дори задушаване.

Тогава Сиа защити филма, като каза, че той се основава на преживяванията на страдащ от това състояние приятел. След като продукцията получи две номинации за наградите "Златен глобус" през 2001 г., Сиа се извини в Туитър.

В "Музика" участва също актрисата Кейт Хъдсън.

Сиа е споделяла също, че е страдала от алкохолизъм.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !