ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Камерън Диас ни развежда из блестящия си апартамент

отпечатай новината

03.06.2023 10:06 | Видян 1082 пъти

Камерън Диас ни развежда из блестящия си апартамент

Камерън Диас е от онези редки актриси, които могат да се качат на дъска за сърф толкова убедително, колкото и на червения килим. Независимо дали се носи по вълната на безпорядъка или по вълната на публичността, високата руса синеока красавица с ослепителна усмивка излъчва блясък както на екрана, така и извън него. Затова е логично, че когато дойде време да преосмисли интериора на апартамента си в манхатънското Уест Вилидж, Диас се обърна към управляващата кралица на блясъка на Западното крайбрежие Кели Уърстлър, за да придаде на пространството здравословна доза холивудски размах.

Диас намира сродна душа в лицето на Уърстлър. "За любовта си към блестящите и лъскави неща обвинявам кубинските си корени", казва родената в Южна Калифорния актриса, която изтъква като причина за момчешките си постъпки годините, прекарани на плажа.

 "Но също така исках място, което да е много уютно, много осезаемо. Кели е ненадмината, когато става въпрос за това съчетание."

Бляскав кът за сядане с овална маса за хранене с пергамент и месинг и бели боксови столове, както и кифли с форма на златни листа и ковано златно осветително тяло над нея.

Изработената по поръчка маса от пергамент и месинг е заобиколена от фотьойли Vladimir Kagan, покрити с лен Groundworks на Kelly Wearstler, а полилеят от около 1960 г. е испански; картини на Fabrice Penaux висят на стена от огледални плочки.

Уилям Абранович


 


 

Въртящият се фотьойл до прозореца е дело на Milo Baughman, а полилеят, коктейлната маса и табуретките от стъкло Murano са винтидж; фотьойлът е тапициран с плат от Clarence House, а тапицерията от de Gournay и килимът от Mansour Modern са изработени по поръчка.


 


 

Лампата с дизайн на Пиер Шаро върху скрин от около 1960 г. е дело на Drexel; параванът на камината е дело на Чарлз Едуардс, а картината - на Хънт Слонем.


 


 

Кухня


 

Задният плот, плотовете и арматурата на мивката са от нелакиран месинг, шкафовете с месинг са лакирани в цвят по поръчка, а печката е на Viking; дървените подове са обработени с абаносово петно и след това са покрити с керамика.


 


 

Основна спалня


 

Спалното бельо е на Frette, покривката е на Yves Delorme, а копринената облицовка на стените и позлатената хартия на тавана са на de Gournay; столът от 50-те години е френски, а килимът е на Mansour Modern.


 


 

Банята


 

Ваната е облицована със стъклени плочки от Ann Sacks, покритите с пергамент тоалетка и огледала са изработени по поръчка, а мивката и арматурата са на Waterworks.


 


 

Спалня за гости


 

Месинговият балдахин е изработен по поръчка. Нощни шкафчета, покрити с пергамент, австрийско таванно осветително тяло от 1960 г. и старинна мраморна градинска табуретка; картината е на Рикардо Проспери, а коприненият килим е на Rug Company.


 


 

Баня за гости


 

Стените и плотът на тоалетката са от розов оникс, мивката от "Бейтс и Бейтс" и арматурата от "Уотъруъркс" са от месинг, старинните свещници са френски, а душ кабината е изработена по поръчка.


 

Източник: elledecor.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !