Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джизъса призна коя е новата му

отпечатай новината

07.06.2023 09:59 | Видян 422 пъти

Джизъса призна коя е новата му

Благо Георгиев е в процес на развод с Полина, за която се ожени едва преди няколко месеца, а в живота му вече има нова жена. Изненада ще е, ако има изненадани. И все пак - вижте коя се оказа жената сега до ексфутболиста.

Нека не забравяме, че тези дни самата Полина, в стори, намекна явно, че съвсем скоро бившият й възлюбен ще заяви, че отново е силно влюбен в друга. Е, май се оказа права, защото Джизъса сам го призна.

"Как са нещата в личния ти живот има ли любов?", попита Гала ексспортиста, който бе гост в "На кафе", а той отвърна: "Няма да те лъжа, наистина супер много харесвам едно момиче... Много съм влюбен в нея!"

Тв водещата, разбира се, направи възможното, за да научи коя е новата жена в живота му, но и не й беше особено трудно, защото Джизъса директно й поднесе отговора: "Това е дъщерята на един мой приятел Ванко 1 - Ивана. Момичето е уникално, супер сериозно и отговорно. Знам, че сега, след като обявих това в национален ефир, ще се пишат какви ли не глупости, даже вече се и изписаха неверни неща", заяви Георгиев.

По думите му двамата с Ивана се запознали покрай клиниката на бившия рапър, впоследствие са се засичали и в общи компании по заведенията. "За да прерастне това в нещо по-сериозно и една връзка, тя трябва да отговори на моите чувства. Аз наистина няма какво да крия, че я обичам, но знаете моето минало какво се пише и говори постоянно...", добави още открито Джизъса и не пропусна да каже, че отдавна е приел ролята си на черната овца във всяка една провалена своя връзка. Но го приемал и никога нямало да тръгне да говори лошо за жените, с които е имал отношения.

"Ще е грозно, ако трябва да говоря за тях. Но всеки път трябва да доказвам и пред родителите, и пред нея, че всичко, което говоря, не са празни приказки. Искам да я предпазя от всичко, което ще излиза за бъдеще, няма как да го спрем това нещо", заяви Благой.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !