Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тони Стораро спипа сина си на калъп с две жени в леглото

отпечатай новината

07.06.2023 14:58 | Видян 1047 пъти

Тони Стораро спипа сина си на калъп с две жени в леглото

За никого няма да е приятно, ако баща му го хване на калъп с две жени в спалнята. Точно това се случи на Тони Стораро, който завари малкия си син Емрах в леглото с две момичета. Човека-глас побесня и започна да крещи на сина си. 

Стораро настоява да ожени Емрах, но той не се смущава от креватните си изпълнения с различни жени и не бърда за се венчае. 

Всичко това се разиграва в сюжета на дуетната песен на Емрах и Галена. Видеоклипът започва с актьорска игра от Стораро-старши, който заварва сина си да се натиска с две млади момичета.

"Абе, Емра, докога така?! Всяка вечер купони, всяка вечер различни! С комшиите проблеми! Ти няма ли да се жениш вече?!", крещи по сина си Тони Стораро. А Емрах не взима думите му много сериозно и отвръща: 'Абе, татко, как да се оженя?! Ти не виждаш ли какво става тук".

Песента "Ергенът" бързо се нареди до хитовете и има всички предпоставки да бъде най-слушаната песен това лято. Разбира се, участието на Галена допринася за този успех.

Запознати издават, че сюжета в началото между баща и син всъщност се е случвал доста често в реалния живот, извън камерите. За никого не е тайна, че Емрах е своенравен и цялото семейство да вдигнали ръце от него и наистина възнамеряват да го оженят, след като успяха да го разделят от токсичната му връзка с Теди Александрова.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !