Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тишо оттегли иска за развод с Венета

отпечатай новината

07.11.2007 13:47 | Видян 5965 пъти | Гласували 3

Тишо оттегли иска за развод с Венета

Тишо оттегли иска си за развод с тв водещата Венета Райкова. Двамата не само са се сдобрили, но дори и отново живеят заедно, научи СЛАВА от източник, близък до съпруга на водещата на Горещо.
След като излязоха от ВИП Брадър в началото на април, отношенията между Тихомир и Венета започнаха да се влошават. Почти всяка вечер той излиза с приятели и по цели нощи не се прибира в семейното огнище. Според запознати компанията му била винаги мъжка. Никога не е имало друга жена, нито при  Венета друг мъж.
Три месеца по-късно, както СЛАВА първа писа, Тишо подаде молба за развод. Причините вероятно само той си ги знае. За изневяра въобще не може да се говори – нито от негова, нито от страна на жена му. Ако е имало такова нещо, Венета не би го приела обратно, а ако пък тя е съгрешила, Тишо също не би й простил, споделят приближени до двойката.
Мъката, че е изоставена и въпросът “защо” я измъчваха месеци наред. Човекът, който неведнъж е заявявал пред медиите, че тя е жената на живота му, че е била негова мечта, й бе обърнал гръб. Това е най-тежкото лято в живота на Венета. Единственото й развлечение е едноседмична почивка в Анталия – подарък от Вип Брадър, който тя споделя с приятелката на брат си Руми.
 Днес Тишо и Венета са отново заедно! “Блудният син” се заврърна там, където му е мястото! Брадърът напусна старата си квартира на Витошка, в карето, където живеят и други звезди като Надежда Михайлова и Тончо Токмакчиев, и се пренесе при своята любима.
Като не се яви на делото за развод, за което преди месеци бе наел и адвокат, той сам сложи край на тъжната семейна история! Явно е разбрал, че не може да живее без Венета.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !