Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ще родя дете: Андреа

отпечатай новината

29.06.2023 11:33 | Видян 808 пъти

Ще родя дете: Андреа

Андреа няма цял живот да тъгува по Кубрат Пулев, а ще направи нещо, което със сигурност ще промени изцяло личния й живот - ще стане майка.

Самата тя обяви наскоро това свое намерение. "Мисля да родя дете", заяви директно блондинката в подкаст, а решението й, очаквано, бе бурно приветствано от фенове и последователи в социалните мрежи.

Нещо повече - Андреа иска много бъдещото й дете да е момче, вероятно за да покаже на бившия си как трябва да се държи един истински мъж, особено ако е дал дума на жената до себе си. Бившият й Кубрат пък, преди няколко месеца стана баща на втора щерка.

Андреа признава още, че любовта вече не е пътеводната светлина на живота й. "На първо място за мен е музиката, професията ми", сподели тя. Но появата на красив млад левент в клипа към новото й парче нашепва, като че ли, точно обратното. В скандалното според мнозина видео, изпълнителката се е изтегнала по евино облекло и в секси поза на креват с балдахин, а над нея се е надвесил мускулест млад, тъмнокос чаровник, който вече е спряган и за новото й гадже.

undefined

Става дума за Анже Межан, който е един от най-актуалните словенски модели в момента. Познанството му с Андреа се случва покрай техни общи фотосесии. Но дали ще прерасне в нещо по-сериозно от имитация на бурни страсти пред камера, ще почакаме, ще видим.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !