Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Салма Хайек доказа силата на парата

отпечатай новината

02.07.2023 10:03 | Видян 493 пъти

Салма Хайек доказа силата на парата

56-годишната Салма Хайек продължава да ни смайва с прекрасната си неостаряваща кожа. Последната ѝ публикация в Instagram не прави изключение, като показва как Хайек се отпуска в суха сауна само с две бели кърпи за уединение.

Неотдавна Хайек получи похвали за публикуването на селфи без грим, което подчертава бръчките ѝ (малкото, които всъщност са там) и посивялата ѝ коса. Прегръщайки стареенето и тялото си на 56 години, тази по-нова публикация показва колко невероятно изглежда тя, и особено сияйната ѝ кожа.

Посочвайки, че времето в сауната е изцяло за психическото здраве, Хайек отбелязва в надписа, че "изпотява стреса". Това е идеалният начин да се погрижите за себе си, както отвътре, така и отвън.


 

Какво прави, за да изглежда толкова млада?

За никого не е тайна, че тя изглежда невероятно. Сияйната ѝ кожа и нито една бръчка не се виждат, изглеждат почти като магия. Но вместо с дива тайна за грижа за кожата, Хайек е известна с простите си, дългогодишни процедури.


 

"Винаги съм била много консервативна по отношение на това, което съм правила с лицето си", казва Хайек. "Никога не съм си правила пилинг или микродермабразио и заради това и заради продуктите, които използвамһттрѕ://..../ мисля, че просто се грижа за кожата си."

Хайек обикновено не се поддава и на бързи решения.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !