Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

В деня на влюбените с трубадури

отпечатай новината

06.02.2008 09:39 | Видян 2388 пъти

В деня на влюбените с трубадури

За празника на Св. Валентин централната метро-станция  Сердика ще бъде украсена с балони, а софиянци ще имат възможността да се включат в „НАЙ-ЛЮБОВНИЯ ТУРНИР” на годината! Инициативата на метромедиа вече се превърна в традиция,  като  тази година навлиза и в мрежата чрез специална страница в WWW.MAIL.BG .

Всеки, който желае да се включи, ще трябва да запише любовното си послание в специалните листовки разпространявани по метро-станциите или в сайта WWW.SIMPATIA.MAIL.BG .

Освен искрени чувства и творчество,  любовното   предизвикателство изисква да дадете и точна информация за намирането на любимия човек.  На 11 февруари ще бъдат избрани 20-те най – красиви и оригинални послания и отпечатани на специални плакети.

На 14 февруари те ще бъдат предадени лично на тези, за които са предназначени от специално костюмирани артисти - студенти от НАТФИЗ “Кр.Сарафов”.  20-те двойки ще бъдат сред гостите на специално парти на влюбените.

Екипът на МЕТРОМЕДИА е убеден, че този празник може да бъде специален ден за любим човек, и отправя покана към софиянци за активно участие в турнира.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !