Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Златка отнема родителските права на Благой

отпечатай новината

06.07.2023 13:56 | Видян 804 пъти

Златка отнема родителските права на Благой

Футболната звезда Благой Георгиев е баща на четири деца, но с едното не поддържа никаква връзка. Есмер му отне родителските права, но сега татуираният мачо е напът да загуби комуникация с още едно от децата си. 

Златка Райкова сериозно се е заела със задачата да накаже неверния си мъж и да му отмъсти, че я заряза и хукна да се жени за друга. Тя е подготвила голяма бомба, която ще съсипе Джизъса. 

Русата сексбомба иска настоящата й половинка Карен Хачатрян да осинови сина й с Благой Георгиев. Припомняме, че в началото на май бившата плеймейтка роди дете на бизнесменът Карен, а сега двамата искали от Благой да преотстъпи родителските си права на новия на Златка. 

undefined

Благой не бил съгласен с тази идея на Златка, но тя го заплашила, че ще води съдебни битки и ще докаже, че не се интересува от сина си. Освен това, блондинката иска огромна издръжка, която е непосилна за Благой. 

Негови приятели издадоха, че хонорарът и парите от победата в "Сървайвър" са разпределени и дори няма да му стигнат, за да издължи всички борчове и да плати издръжката на трите си деца. 

Към днешна дата Благой е вече разведен с Полина, заради която остави Златка с бебе на ръце. Но в никакъв случай не е нещастен и самотен. Той вече се похвали, че е лудо влюбен с дъщерята на Ванко 1 - Ивана. В началото рапъра не приемал футболиста за зет, но вече са първи дружки и го ползва като рекламно лице на клиниката си в Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !