Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ченге от "Братя" стана баща на момиче

отпечатай новината

14.07.2023 09:53 | Видян 317 пъти

Ченге от

Известен актьор от филма "Братя" се похвали в социалните мрежи, че е станал баша на момиченце. „Гледах с очите си как детето ни се ражда“, разказа с голямо въодушевление той.

Горан Иванов обяви щастливото събитие в социалните мрежи със снимка от болницата малко след като новият член на семейството му се появи на бял свят.

„Щастлив съм да ви споделя, че на 12.07.2023 г. в 01:11 ч. се роди нашата прекрасна дъщеря Яна Горанова Иванова. Яна и любящата й майка Инна са в добро здраве. Гледах с очите си как детето ни се ражда и мога да ви уверя, че няма по-невероятно и разтърсващо усещане от това! Буря от емоции, които отприщват сълзи от щастие и възхищение към природата и силата на майката“, пише той на личния си профил във "Фейсбук".

Звездата получи близо 500 честитки в коментари под снимката му с Инна и малкото им детенце. Сред тях бяха неговите колеги Владо Михайлов, Антоан Петров и още много почитатели и близки приятели. Горан не пропусна да отбележи благодарности към целия екип на болницата, който се грижи за неговите момичета

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !