Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

71-годишен е Ергенът в САЩ

отпечатай новината

18.07.2023 12:53 | Видян 751 пъти

71-годишен е Ергенът в САЩ

Златният Ерген е официално тук и той доказва, че никога не е късно да намериш любовта, казват от Варайъти.

Гери Търнър, 71-годишен дядо от  щата Индиана, ще играе ролята на първия по рода си старши гражданин на телевизия Ей Би Си, търсейки любов по телевизията тази есен.

Златният Ерген е най-новият спиноф от франчайза „Ергенът“, който е излъчил 60 сезона от дебюта си през 2002 г. Предаването ще покаже „изцяло нов вид любовна история – една за златните години“, според Ей Би Си, което казва, че на безнадежден романтик се дава втори шанс за любовта в търсене на партньор, с когото да сподели залезните години от живота си.

Риалитито – което ще се излъчва тази есен в понеделник от 22:00 часа. е нов обрат към дългогодишния франчайз на предавания за запознанства на Ей Би Си.

Търнър е описан от мрежата като „очарователен 71-годишен патриарх“, който ще покаже, че любовните истории само стават по-добри с възрастта.

Пенсиониран ресторантьор, обичлив баща и дядо, Гери (произнасяйки се Гари), живее в мечтаната си къща до красиво езеро в Индиана. Той често е зает да организира барбекюта, да играе пикълбол, да се радва на любимите си спортни отбори от Чикаго и да прекарва време с приятелите и семейството си по ресторанти и местни свърталища.

Търнър се жени за своята любов от гимназията, Тони, през 1974 г. Двамата живеят щастлив живот в продължение на 43 години, с двете си дъщери, Анджи и Джени, а по-късно и двете им внучки, Чарли и Пейтън. За съжаление, Тони внезапно се разболява и почива през 2017 г. Шест години след нейната смърт и с подкрепата на семейството си, Търнър вече е готов отново да намери любовта.


 

 


 

 


 


 


 


 


 

"Златният Ерген" с двете си дъщери и двете си внучки.


 

 


 

Снимки: Brian Bowen Smith

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !