Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ненчо Балабанов ще става баща за втори път

отпечатай новината

24.07.2023 11:52 | Видян 483 пъти

Ненчо Балабанов ще става баща за втори път

Ненчо Балабанов има сериозен повод да почерпи, защото ще става баща за втори път. Това става ясно от профила на актьора и певец в Инстаграм, където вече валят стотици честитки към него и съпругата му Катрин.

Актьорът е на седмото небе от щастие и не може да се нарадва, че отново ще изпита голямото щастие, тъй като както е известно той има 17-годишен син от първата си жена.

Съпругата му Катрин е бременна с момиченце, което се очаква да се появи на бял свят през есента. "Най-голямото щастие! Прекрасно лято ви пожелаваме и мнооооого Любооов", пише развълнуванят татко в профила си.

От споделеното видео става ясно, че жена му е в шестия месец, а бъдещата му дъщеричка вече е била на концерт на DepecheMode преди дни в Италия, където е заснето и клипчето.

Розовите конфети от следващите кадри пък, издават и пола на бебето. Очевидно нито Ненчо, нито Катрин са от суеверните, щом качват още отсега толкова съкровени моменти.

Припомняме, че Ненчо Балабанов и Катрин Русева се ожениха на 24 септември 2022 г. в Несебър. От първата си съпруга той има 17-годишен син - Богомил, с когото са много близки.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !