Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Колежки обвиниха Бионсе в кражба

отпечатай новината

01.08.2023 17:04 | Видян 566 пъти

Колежки обвиниха Бионсе в кражба

Кралицата на r"n"b музиката Бионсе се оказа под прицела на колежката си Ерика Баду, която използва социалните мрежи, за да я обвини в кражба. По думите на 52-годишната изпълнителка на хита "Window Seat", съпругата на Джей Зи буквално копира визията й при подбора си на тоалети, с които се появява на сцената за турнето си "Renaissance".

"Хммм. Изглежда съм стилист на всички", написа певицата, прикачвайки кадър на Бионсе, на който носи голяма металик шапка, подобна на тази, с която Баду се появява от години. Коментарът и снимката се появиха само ден, след като Ерика реши да изрази мнение за визията на колежката си и в нейния профил в Instagram, с краткото: "Поласкана съм", визирайки, че тя е вдъхновението зад стайлинга на Бионсе.

Това не е първият път, в който кралица Бей попада под ударите на някоя своя колежка. Припомняме, че миналата година Келис директно я обвини в кражба на песен. По думите й част от парчето на Бионсе "Energy" е откраднато от нейния хит "Milkshake".

"В шок съм от степента на неуважение и невежество на всички, които са замесени. Някои хора в този бизнес нямат душа и почтеност", споделя Келис. "Не само че сме тъмнокожи изпълнители в индустрия, в която не сме много, но и се срещаме, познаваме се, имаме общи приятели. Не е много трудно да се свържеш с мен и да кажеш нещо."

 

 

Келис допълва, че разочарованието й не е насочено толкова към Бионсе, колкото към продуцента Фарел Уилямс, който е взел правата за музиката й.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !