Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Ракът - преборен от щерката на Сакалиев

отпечатай новината

02.08.2023 12:19 | Видян 422 пъти

Ракът - преборен от щерката на Сакалиев

Дъщерята на бившия футболист на Нефтохимик и настоящ спортен директор в ЦСКА Стойко Сакалиев – Любомира, е преборила коварната болест, с която беше диагностицирана в началото на миналата година. Новината съобщи лично развълнуваният баща. Момичето се бореше с много рядък вид рак – синовиален сарком. За целта беше обявена кампания за събиране на средства от 70 000 евро, нужни за лечението на Люби. Парите бяха събрани буквално за часове.

Ето емоционалното обръщение на Стойко Сакалиев за добрата новина:

„Здравейте, приятели! Измина малко повече от година от най-тежкия момент в моя живот. Най-трудният път, който съм изминавал с моето семейство! Всички вие бяхте съпричастни със заболяването на моята дъщеря и я подкрепяхте както финансово, така и в молитвите си. Искам да ви благодаря отново, че ви има, че бяхте с нас, за подкрепата и за помощта на всеки един от вас.

Чаках дълго, мълчаливо и с надежда този дългоочакван ден – денят, в който ще ви кажа: ТЯ  Е ЗДРАВА!!! Люби се пребори и излезе победител от тази тежка битка. Искам да напиша толкова много неща, но не знам точно какво, защото всичко в мен гори от щастие... Благодаря на всички лекари, приятели, познати и непознати хора… благодаря за енергията, която дадохте на Люби. Бъдете здрави и нека Бог ви върне всичко това добро, което направихте за мен и моето дете… стократно.

Има и друго, което искам да споделя. Останаха средства от вашата помощ, те ще бъдат пренасочени за друго дете, което има нужда. Аз ще ви уведомя съвсем скоро коя кауза ще подкрепим заедно, отново благодарение на всички вас!

БЛАГОДАРЯ!“

Любомира Сакалиева завърши през 2021 г. бургаската Профилирана гимназия за романски езици Г. С. Раковски в паралелка с испански език. Нейните намерения бяха да продължи образованието си в Корея. Сега ще може да сбъдне тази своя мечта.

 

Снимка: официален профил във Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !