Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бившата жена на Кевин Костнър се изнесе от имението му

отпечатай новината

03.08.2023 11:04 | Видян 465 пъти

Бившата жена на Кевин Костнър се изнесе от имението му

Кристин Баумгартнер - бивша съпруга на Кевин Костнър, се e изнесла от къщата, която споделяше с актьора по време на брака им, съобщиха Page Six и списание People.

Множество камиони бяха забелязани пред имението на актьора от "Йелоустоун" на брега на океана в Карпинтерия, Калифорния, дни след като съдът постанови Баумгартнер да напусне къщата на стойност 145 млн. долара до 31 юли. Преди това съдия потвърди предбрачното споразумение, което двамата подписаха през 2004 г. Освен това съдът нареди дизайнерката на чанти да не изнася каквито и да е вещи от дома им, с изключение на личните си такива, без изричното съгласие на актьора. 

Според непотвърдени информации бившата съпруга на Костнър се е настанила в малка сглобяема къща, до която се намират пет огромни контейнера с вещите ѝ. Къщата се намира на земя, купена от бившия ѝ съпруг преди няколко години.

Кристин Баумгартнер, която е майка на три деца от Костнър - Кейдън на 16 г., Хейс на 14 г., и Грейс на 13 г., подаде молба за развод през май след 18 години брак с мотив "непреодолими различия". Разводът бе определен като един от най-скандалните в Холивуд. 

Преди окончателния развод актьорът обвини бившата си съпруга, че го е обрала, като му е взела имуществото "без знание или съгласие". В документите, подадени на 13 юли, също се твърди, че Баумгартнер е платила на адвокат от Лос Анджелис 25 000 долара от сметката на съпруга си без негово знание. 

Кевин Костнър, чието състояние се оценява на около 250 млн. долара, многократно е заявявал, че не желае да даде на Баумгартнер и стотинка повече от парите си, спечелени от участието му в множество филми. 

Богатството на дизайнерката и бивш модел, която е и съосновател на компанията за чанти "Cat Bag Couture", се оценява на около 7 млн. долара. След развода тя се оплака, че не получава никакви доходи, и настоя бившият ѝ съпруг да ѝ дава близо четвърт милион долара на месец за издръжка на децата.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !