Тройна цена на поръчка пускат...

Вижте какви ги вършат заместниците на Благомир Коцев,...

Мария се омъжи за новия си любим...

Попфолк дивата Мария отново облече булчинска рокля –...

Силвена Роу издаде как е стопила за нула време 20 килограма

отпечатай новината

04.08.2023 15:55 | Видян 1034 пъти

Силвена Роу издаде как е стопила за нула време 20 килограма

Силвена Роу се е вталила с още 10 килограма, а дни преди 56-ия си рожден ден, на 24 юли, публикува своя снимка по бюстие и прилепнал клин, която предизвика бурни страсти в мрежата. Най-вече, защото кулинарката издава тайната на големия си успех със свалянето на килограми.

Оказва се, че зад новата й визия стоят пълноценна храна, разходки, редовни упражнения, качествен сън и разбира се задължителната положителна настройка.

Не липсваха обаче и провокативните реакции, редом с комплименитте към нея. Шеф Борис Петров, например, даже я нападна открито. "Какво не харесвате на Черноморието? Скивай Силви, барнала се е като чироз на Ахтополска веранда!? Даже ако отворите цялата снимка, иде на водно конче. Извинявам се, не издържах", написа той.

А отговорът на Роу бе брутален: "Ако моята снимка дразни някой, извинявам се предварително, но време е българската жена над 45 години да се самозаобича, да започне активна и егоистична грижа за себе си, а не само да се раздава на близките около нея. Ако а з мога д а изглеждам така на годините, на които съм, всеки го може... Това не е фукня, а закачка и напомняне, че никога не е късно да се започне, самоусъвършенстването! Силно тяло=Силен дух".

През миналата година Силвена Роу се радели с първите десет килограма, а със сегашните стават общо двайсет. Тя обаче е доста стриктна към хранителния си режим и контролира какво слага в устата си дори когато лети със самолет, пише "Галерия".

"Липсата на време не е извинение... Аз съм готвила на Мадона, но тя отиваше в най-скъпите ресторанти и си носеше храната с нея", споделя Силвена, която наскоро създаде личен YouTube канал, в който качва видеа с различни рецепти. Издаде и деветата си книга "Моята кухня", която е първата й на български език.

"Гурме бебе" пък е като продължението, което съдържа лесни и вкусни рецепти, насочени повече към най-малките. С тях тя приготвя вкусни манджички за голямата си внучка Иззела, която е на четири години. Миналият септември кулинарката стана баба за втори път на Сенара Идън.

"Много е важно какво трябва и какво не трябва да се яде. България беше със столетници навремето, сега вече не, защото ядем боклуци“, твърди Роу. Тя хапва основно суперхрани като чия, асай и спирулина. Както български фасул, зеле и кисело мляко. По здравословните рецепти запалила и майка си, която преборила куп болести на стари години и сега се радва на отлично здраве", издава още тя.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !