Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

С позиция срещу насилието "Пепси България" прекрати договора си с Тото

отпечатай новината

04.08.2023 17:36 | Видян 676 пъти

С позиция срещу насилието

Един от големите спонсори на рапъра Йонислав Йотов-Тото - фирмата "Куадрант Бевъриджис" АД, която е официалната бутилираща компания на продуктите на "Пепси" за България, излезе с официално изявление, че прекратява договора и сътрудничеството си с него.

"Куадрант Бевъриджис" АД - официалната бутилираща компания на продуктите на PepsiCo за България и организатор на кампанията "Предизвикателството на Pepsi" заявява ясна позиция против насилието. Считаме, че действията ни винаги трябва да се извършват при зачитане на човешкото достойнство и физическата безопасност. "Куадрант Бевъриджис" АД се ангажира да "подкрепя общество, основано на взаимно уважение и съпричастност, без злоупотреби, дискриминация или насилие. Ние няма да предоставяме трибуна на поведение, което не показва толерантност или насърчава тормоза и насилието. Уверяваме ви, че сме предприели всички необходими мерки, свързани с прекратяването на сътрудничеството ни с Тото (Йонислав Йотов)", пише в официалното изявление на компанията.

 

 

Причината за подобно решение е скандал, който се разрази през последната седмица и в който едно от главните действащи лица е половинката от рап дуото "СкандаУ". А именно - преди няколко месеца, в популярния подкаст на Тото в YouTube, гостът му - баскетболният треньор Тити Папазов, разказа лична история от миналото си, в която се хвали как е остригал част от косата на свое бивше гадже. Това бил неговият начин да накаже 16-годишното тогава момиче, че му е изневерило с негов близък приятел.

Въпреки че тогава видеото не предизвика обществена полемика, миналата седмица то обиколи цялата мрежата, след скандала с нарязаното, остригано и пребито 18-годишно момиче в Стара Загора. Тото и Тити бяха подложени на огромна критика, тъй като от видеото се вижда как историята предизвиква смях както в тях, така и сред публиката, която е присъствала на живо.

Всеки от тях публично се извини за реакцията си в студиото, а Тото обяви, че е свалил всички видеа от канала си в YouTube.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !