Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мъжът на Сандра Бълок почина след 3-годишна битка с неврологичното заболяване АЛС

отпечатай новината

08.08.2023 10:32 | Видян 351 пъти

Мъжът на Сандра Бълок почина след 3-годишна битка с неврологичното заболяване АЛС

На 57-годишна възраст си отиде дългогодишната половинка на актрисата Сандра Бълок, Брайън Рандал. Медиите отвъд океана разкриват, че фотографът е починал от неврологичното заболяване АЛС (амиотрофична латерална склероза), с което тайно се е борил през последните три години.

"С огромно съжаление искаме да сподели, че на 5 август Брайън Рандал почина, след 3-годишна битка с АЛС. Брайън избра да пази в тайна битката си и всички ние, които сме му близки, уважихме желанието му", пише в част от изявлението, което семейството му публикува.

Сандра и Брайън се запознават през 2015 г., когато той е нает от актрисата, за да снима рождения ден на сина й Луи. Връзката им започва пет години, след скандалния развод на носителката на "Оскар" с бившия й съпруг Джеси Джеймс, за когото стана ясно, че й е изневерявал.

Сандра и Брайън не криеха връзката си, но и предпочитаха да не я коментират публично. Последната им публична поява заедно е през 2020 г., когато се твърди, че е започнала и битката му с коварното заболяване, от което дълги години страдаше и известният учен Стивън Хокинг.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !