Военното ни ръководство обсъждало с...

Декларация, прочетена от парламентарната трибуна от...

Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Джина Стоева в драма с футболист

отпечатай новината

07.11.2007 14:01 | Видян 20689 пъти | Гласували 1

Джина Стоева в драма с футболист

Джина Стоева – една от претендентките за 250 хиляди в злато и най-спряганият за победител участник в риалитито Сървайвър само преди няколко години пристига в големия град (б.р. София) с намерението да стане суперзвезда!
За разлика от много други, Джина Стоева е оперирана от звездомания и до днес не е имала прекалено самочувствие. Тя не се е главозамайвала от известността си. Не парадира и с любовни завоевания - личният й живот е забулен в мъгла...
В Сървайвър певицата сподели само, че неотадвна е преживяла тежък любовен роман. Кой е въпросният разбивач на женски сърца?!
Ако се вярва на мълвата, достигнала до СЛАВА, фолкфурията е имала неколкомесечна връзка с футболист. За разлика от колежката си в Ара – малката сладка Алисия, едрогърдата блондинка не извадила късмета да срещне футболист и звезда от ранга на Валери Божинов. Задоволила се била с по-скромен играч, ако се вярва на мълвата.
Други пък твърдят, че последната й история е била със столичен бизнесмен. На кого да вярваме?
За семейството на певицата също не се знае много. Докато баща й живее в Русе, майка й е на стотици километри разстояние - работи в Гърция. Със сигурност обаче, макар разделени от дистанцията, родителите й не са разведени. Джина има и сестра. И тя е емигрирала - женена е във Франция, а неотдавна е станала и майка на близнаци.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !