Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Гала стана селянка

отпечатай новината

23.08.2023 11:57 | Видян 794 пъти

Гала стана селянка

Преди броени дни тв водещата Гала се завърна от лятната си ваканция на Малдивите и вече се готви за новия сезон на "На кафе", който стартира в началото на септември. 

Но преди ангажиментите в телевизията и дори преди да разопакова багажа от морето тя направи нещо друго. Оказа се, че е отгледала зеленчукова градина, която вече дава плодовете на труда на Гала. 

Гала се похвали на стори в социалните мрежи, че тази година е решила да си направи градина. Засадила е няколко стръка домати и нямала големи очаквания, че от нея ще излезе толкова добър градинар.

Явно малко се е забавила с разсаждането на зеленчуците, тъй като едва сега откъсва първия червен домат. Легендарната водеща е видимо щастлива, че е успяла да отгледа сама зеленчуци и дава гореща целувка на първия откъснат домат. 

"Първата реколта на нещо, което съм отгледала, ако не броим Мари", казва Гала, която признава колко се е изненадала от гледката в собствената й градина и се зарича, че другата година ще разшири градината и ще посади още зеленчуци.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !