Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бритни Спиърс иска да се помири с баща си

отпечатай новината

24.08.2023 11:50 | Видян 467 пъти

Бритни Спиърс иска да се помири с баща си

Известната поговорка"Никога не казвай никога" стана реалност, след като Бритни Спиърс заговори за помирение с мъжът, когото искаше да вкара в затвора заради настойничеството над нея... баща ѝ Джейми.

Източници, които са пряко запознати, разказват пред TMZ, че откакто Бритни се разделила със Сам Асгари, споделила, че иска да възстанови отношенията с баща си. Причината е, че Джейми е болен - влиза и излиза от болницата в продължение на месеци. Според TMZ той е бил в лечебно заведение наскоро, тъй като лекарите имали съмнения, че нещо не е наред с бъбреците му. Оказало се, че истинският проблем са били коленете му. Преди 16 години му е била извършена несполучлива операция на коляното, която довела до инфекция.

В края на седмицата предстои отново да легне под ножа, където медицинските лица ще обработят металът, поставен му коленете и ще се опитат да овладеят инфекцията. "Благодарение" на мъките, през които минава е отслабнал с повече от 25 килограма, допълва още изданието. Медията уточнява, че единственият член на семейството, с когото Бритни поддържа връзка, е брат ѝ Брайън, който наскоро е прекарал известно време в дома ѝ и той е този, който я информирал за състоянието на баща им.

Що се отнася до Джейми - запознати разкриват пред TMZ, че и той би искал да се помири с дъщеря си. По техни думи никога не е изпитвал злоба към нея, въпреки всички неща, които тя каза за него в съда и извън него.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !