Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дъщерята на Юлиан Вергов става част от екипа на „Преди обед“

отпечатай новината

01.09.2023 10:54 | Видян 605 пъти

Дъщерята на Юлиан Вергов става част от екипа на „Преди обед“

"Преди обед" се завръща в ефира на bTV на 4 септември и освен с нов водещ - харизматичния Петър Дочев, ще зарадва зрителите с ново студио, нова графична опаковка и куп нови рубрики с нови свежи лица.

Съчетанието от модерен дизайн и усещане за простор и уют стои в основата на новата визия на "Преди обед". От тази есен най-разнообразното развлекателно предаване в българския ефир ще се излъчва от новия студиен комплекс на bTV и ще продължи да представя интересни и вдъхновяващи герои и истории не само от България, но и от целия свят, всеки делничен ден от 09:30 до 12:00 ч.

"За екипа на "Преди обед" лятото бе горещо - и в буквален, и в преносен смисъл. Но има едно много хубаво вълнение, когато започваш нещо отначало. Да рестартираш един проект винаги е предизвикателство. Идването на Петър Дочев след един много тежък кастинг с над 70 човека беше нещо, което зарадва целия ни екип. Това най-вече ще е предизвикателство за Деси, защото екранният ти партньор малко или много се превръща в твое семейство", сподели в студиото на "Тази сутрин" креативният продуцент на предаването Георги Тошев. "Тази година мотото ни е: "По-близо до вас!", с надеждата, че темите и героите ще направят преди обедите на зрителите доста интересни", допълни той.

Новият сезон на "Преди обед" ще е ориентиран и към младите хора, които ще участват активно в предаването чрез новата поредица "Z поколението". В нея младежи от 18 до 25 г. в лицето на студентката в НАТФИЗ Алена Вергова - дъщеря на българския актьор Юлиан Вергов, момичето с неподражаемия "gothic" стил Рада Димитрова и ученичката във Френската гимназия София Стринска, заедно с трима техни кавалери, ще представят всичко, от което се вълнуват съвременните млади хора. Заедно с екипа на "Преди обед" те ще коментират теми, герои и сюжети, ще създават истории и ще влизат в дискусии с по-възрастните, за да се чуе техният глас и тяхната гледна точка.

Дигиталният свят също ще бъде неизменна част от новия сезон на "Преди обед". Със своя авторска поредица в българския телевизионен ефир се завръща журналистът и кинематограф Николай Барулов, който ще представя ежедневието и историите на известни личности и обикновени хора във "Влогър". Николай ще предложи нещо изключително иновативно за българския телевизионен ефир - ще проследява как преминава един ден на различни хора, заснет с камера с 360-градусова реалност, а зрителите ще станат свидетели как дори вътрешният монолог може да бъде уловен и запечатан от модерните технологии.

 

Сред новите попълнения в екипа на "Преди обед" е и коучът Ванина Цонева - специалист в сексуалните и човешките отношения, наскоро завърнала се от Америка, която всяка седмица ще представя авторската си рубрика "Секс/Връзки". В нея интимността ще бъде издигната на пиедестал и ще бъде разисквана във всичките ѝ проявления, а чрез темите и гостите-експерти зрителите ще могат да разберат дали познават добре своята сексуалност.

 

 

Очарователната Поли Недкова ще представя събитията от света на киното, като ще показва и местата, от които се "случва" магията на седмото изкуство. Специално за зрителите на "Преди обед" тя ще следи големите фестивали от първа линия и ще разказва вълнуващи сюжети от историята на българското кино.

Колоритната Веси Цюрбрюг отново ще ръководи кулинарния парад в обновеното студио на "Преди обед". В типичния си неподражаем стил, тя ще се грижи в предаването да гостуват най-добрите готвачи и да се приготвят най-вкусните и полезни гозби. От октомври Веси ще предизвика и зрителите на "Преди обед" да се включат във вълнуващи надпревари, с които да тестват уменията си в кухнята, използвайки иновативни кулинарни техники.

С помощта на доказани специалисти, и през новия сезон Венета Георгиева ще променя визията на зрителите в рубриката "Променените", а Владимир Гешев ще продължи да представя "Зелени минути", посветени на екологията и устойчивия начин на живот. Всеки петък на "Преди обед" ще гостува и DJ със специален плейлист, изготвен от гостите в предаването.

В компанията на Деси и Петър, специални коментатори в първата седмица от новия сезон на "Преди обед" ще са "ергенът" Евгени Генчев и репортерката Ева Веселинова.

"В следващия месец и половина зрителите на bTV ще научават и кои са другите нови лица и поредици, които ще бъдат част от "новия" "Преди обед", издава Георги Тошев.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !