12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Гледаме филма за Уитни Хюстън

отпечатай новината

04.09.2023 15:54 | Видян 511 пъти

Гледаме филма за Уитни Хюстън

“I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън” е мощно и триумфално честване на несравнимата Уитни Хюстън. Пълнометражният филм, режисиран от Каси Лемънс, написан от номинирания за Оскар® Антъни Маккартън, продуциран от легендарния музикален мениджър Клайв Дейвис и с участието на носителката на награда БАФТА® Наоми Аки, вече е наличен за гледане в стрийминг платформата HBO Max. Как хористка от Ню Джърси се превръща в една от най-продаваните и награждавани певици на всички времена?

 

Това 148-минутно пътешествие през живота и кариерата на Уитни Хюстън отвежда зрителите на вдъхновяващо, трогателно и емоционално пътуване. Филмът включва оригинални песни на певицата, както и емблематични моменти от живота ѝ, като първата ѝ телевизионна изява, участието ѝ в шоуто на Опра Уинфри и приемането на главната женска роля във филма "Бодигард". Режисьор на биографичния филм е Каси Лемънс, сценарист е номинираният за "Оскар" Антъни Маккартън (сценарист на "Бохемска рапсодия", "Най-мрачният час" и "Теорията на всичко" и др.), продуцент е легендарният музикален мениджър Клайв Дейвис, а в главната роля е носителката на награда БАФТА Наоми Аки.


 

Филмът е безкомпромисен портрет на сложната и многолика жена зад гласа, който всички почитаме. Пътешествие през новаторския живот и кариера на Хюстън, с разтърсващи изпълнения и саундтрак от най-обичаните хитове на музикалната икона, каквито не сте чували досега. Искате ли да танцувате?

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !