Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Валери Божинов пред трансфер в Лацио

отпечатай новината

22.07.2009 17:45 | Видян 6029 пъти | Гласували 1

Валери Божинов пред трансфер в Лацио

Българският нападател на Манчестър Сити Валери Божинов може да премине в отбора на Лацио, съобщи агента на играча Джери Паломба.

Младият ни голмайстор прекара два сезона на "Ийстландс", които бяха изпълнени с контузии и е много вероятно мениджъра Марк Хюз да не разчита на него след привличането в тима на Тевес, Адебайор и Санта Круз.

Паломба заяви за "Lalaziosiamonoi.it": "Не мога да потвърдя нищо в този момент. До този момент не съм получавал съобщения от Манчестър Сити, които в момента се намират в Южна Африка. Аз ще пътувам за Англия през следващата седмица и ще разговарям с клуба за да видим дали има някаква новина. Дали Валери ще се съгласи да играе за Лацио? Да, разбира се! Той все още се чувства част от Италия и се надява да се върна там. Лацио е клуб, на който няма кой да откаже. Това е топ-тим, а президентът Лотито върши прекрасна работа там. Божинов е напълно възстановен от своята травма и доказа това с гола си срещу Мюнхен 1860, а "гражданите" заявиха, че му имат пълно доверие. Лацио е интересна идея, но аз бих могъл да кажа повече, когато има конкретна оферта".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !