Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

С Рачков всичко е възможно открива новия сезон със заслужили артисти

отпечатай новината

07.09.2023 15:40 | Видян 371 пъти

 С Рачков всичко е възможно открива новия сезон със заслужили артисти

Тази неделя в 20:00 часа зрителите на NOVA ще станат част от грандиозното начало на втория сезон на „С Рачков всичко е възможно“. Освен нови игри, много забавление и любимите предизвикателства, във всеки епизод ще има и тема, която свързва гостите.

 

Първите осем звезди, които ще заблестят на сцената, са обединени под името „Заслужили артисти“, а самият Димитър Рачков ще зашемети с невиждана изненада за старт на новия сезон.  
Владо Пенев, Юлиан Вергов, Жаклин Даскалова, Радина Боршош, Дарин и Деян Ангелови, Алекс Раева и Христо Петков са първите гости, които ще влязат в най-смешните предизвикателства на любимия водещ. Тематично за „Заслужили артисти“, всички игри ще изпитат бързата им мисъл, актьорските им умения и  чувството им за хумор. В първия епизод специално участие ще вземе обичаната българска певица Маргарита Хранова, която ще плени всички с невероятния си глас.


 

Новият сезон ще продължи да забавлява с изцяло нови игри, четири от които зрителите ще видят още тази неделя. В „1 към гьотере“ ще бъдат тествани танцувалните умения на гостите. В „Такси“ пък всеки пасажер ще се преобразява в емблематична личност, а шофьорът ще има трудната задача да отгатне коя е тя. Лудата стая и Димитър Рачков отново ще предизвикат участниците да импровизират под наклон, а музиката, танците и щурите истории ще бъдат неизменна част от шоуто.


 

Сред гостите през втория сезон на „С Рачков всичко е възможно“ ще бъдат още Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Александър Сано, Владимир Михайлов, Владимир Карамазов, Калин Врачански, Криско, ДесиСлава, Михаела Маринова, Керана, Ивана и Стояна, Александра Богданска, Алекса Ерски и други. Смелите звезди ще изненадат всички със способностите, които ще покажат пред Димитър Рачков и зрителите на NOVA в най-смешните предизвикателства.
 
Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !