Джорджина показа как поддържа...

Джорджина Родригес често показва апетитното си тяло по...

Pininfarina постави рекорд за време...

Pininfarina публикува официални данни за мощността на...

Неясно гражданство, име и възраст на Мис България

отпечатай новината

15.09.2023 11:16 | Видян 963 пъти

Неясно гражданство, име и възраст на Мис България

В читателски коментар, който получихме за наша публикация, е изваден документ от Българската федерация по спортни танци, който и сами виждате. И който сочи, че гражданството на новата Мис България е „друго”, т.е. не е българско. Освен него, вероятно е сменено и името й. Тя беше представена като Елизабет на конкурсите Мис Варна и Мис България, които спечели, а и в този документ се вижда, че всъщност е Елизавета. Кравец.


 


 

И накрая, журналистката Ирина Иванова откри още пробойни в данните, които бяха представени официално за най-хубавото момиче в страната тази година: „Ако сега е на 17 или на 18, как може през 2019 г., когато също е участвала в конкурса Мис Варна - на снимката с черния бански на звездички - да е била на 16??? Така пише в текста под снимката й с банския. Променила си е възрастта ли? Тогава или сега?


 

Мира Матева, която организира конкурса във Варна тази година, казва, че момичето живее във Варна от 10 години. На един от скрийншотовете по-долу, където четем, че Елизавета Кравeц е новото лице на Мол Варна, пише, че на конкурса Мис Варна 2019 тя е спечелила титлата Мис Интернет Варна 2019 и че от 3 години живее във Варна, т.е. от 2016.


 

Поправете ме, ако греша, но от 2016 до 2023 г. са изминали 7, не 10 години. Момичето, че е красиво, е красиво, но ако може някой да изясни тези дребни подробности ей така, за да не е всичко пак някакво мазало от полуинформация. За едно и също момиче ли става въпрос? Ако вярвам на очите си - да".


 

На всичко отгоре, невярна се оказа и информацията, че момичето с неясно име и възраст, а вероятно и гражданство, НЯМА да учства на Мис Свят, както беше обявено. Там ще бъде също варненка, но Кристияна Йорданова, на 25 г. Тя спечели това право още през декември миналата година.


 

 


 

Мария Пенчева

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !