Eмилова с бг лимон - гигант

Прочутата лечителка доктор Емилова се...

Принц Хари срещу принц Уилям -...

Отношенията между принца на Уелс и по-малкият му брат...

Ново шоу за дизайн, спрямо семейните ценности тръгва по HGTV

отпечатай новината

21.09.2023 16:24 | Видян 375 пъти

Ново шоу за дизайн, спрямо семейните ценности тръгва по HGTV

Семейното наследство вдъхновява дълбоко лични дизайни в новата поредица на HGTV "Разкритие" с участието на дизайнерката и обичан водещ от телевизионни предавания на Warner Bros. Discovery - Вероника Валенсия. Семейната история, наследството и културата на собствениците на жилища ще бъдат вдъхновение за всеки ремонт в най-новата поредица на HGTV - "Разкритие".


 

В различните епизоди дизайнерката и майка на две деца Вероника Валенсия и нейният екип ще се срещат с клиенти, за да научат за семейния им произход и значими моменти от миналото им. За всеки проект Вероника се консултира с генеалог, за да научи повече за културната идентичност на клиентите си и създава табло за настроение в естествен размер, вдъхновено от естетическите детайли на семейната им история.


 

След това Вероника и нейният експертен екип, състоящ се от гуруто в дизайна Томи Раус, майстора строител Дейвид Болер и талантливия художник Джошуа Смит, преобрзяват домовете, създавайки красиви и модерни пространства, които почитат културното наследство на съответното семейството. Произведения на изкуството и артефакти, вплитат личното наследство на собствениците на дома в цялостния дизайн. "Като дизайнер от мексикански и индиански произход, културата и традициите винаги са играли важна роля в живота ми", казва Вероника.


 

"Вдъхновена съм да разкажа историята на едно семейство чрез дизайн в над 600 ремонта на домове и вярвам, че откриването на корените ни може да окаже дълбоко влияние върху всеки аспект от живота ни.", споделя тя. В един от епизодите дизайнерката ще се срещне със семейство Билъпс, които копнеят за дом, който да празнува корените и историята им. Вероника ще научи повече за западноафриканския произход на семейството и ще отдаде почит, като създаде наследствена скулптура, вдъхновена от древните бенински бронзове.


 

По време на поредицата Вероника ще включи творчески наследствени елементи във всеки дом, включително конзола за грамофонни плочи във винтидж стил и витрина, пълна със сантиментални предмети в чест на починали близки. Тя ще обърне внимание и на ценни семейни снимки и сувенири, които са били съхранявани преди това, за да поднови връзката на всяко семейство с предците им. Нов епизод се излъчва всяка сряда от 22:00 часа по телевизионния канал за дома  HGTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !