12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Тази красавица влиза в "Игри на волята" 6

отпечатай новината

27.10.2023 09:58 | Видян 587 пъти

Тази красавица влиза в

По-запалените фенове на "Игри на волята" няма как да не се сетят за детето чудо от сезон 2 на шоуто Джералдин. Или ако случайно са го направили, имаха съвсем наскоро възможността да си припомнят някои неща покрай битката й срещу Габриела Олимпиева на Арената.

Джералдин, която стана популярна и като най-младия участник в историята на предаването, се раздаде по познат начин в битката срещу Габриела. Но тя има как да потърси реален реванш за представянето си в играта.

Както е известно, миналата събота Габи загуби кастинг битката срещу Джералдин, за която се бе записала заедно с брат си Валентин. И двамата обаче не успяват да спечелят място в сезон 5. Но пък са амбицирани да се видят в сезон 6 на играта.

"Стана ми малко гадно, когато Старейшините заложиха на Джералдин, но после си дадох сметка, че на тяхно място аз бих направила същото нещо. Бих заложила на по-сигурното, така че нито се сърдя - нито после ми беше гадно. Играх си играта така, както намерих в себе си за добре и дадох всичко от себе си", призна след загубата си на Арената Габриела. А брат й Валентин още отсега дава заявка:

"Надяваме се следващият сезон да сме заедно в едно племе и да им покажем какво могат семейство Олимпиеви."

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !