Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Геро стъписа с култово секс признание

отпечатай новината

02.11.2023 14:27 | Видян 605 пъти

Геро стъписа с култово секс признание

Геро пази култови спомени от времето, когато беше водещ на предаването "Горчиво", в което двойки е трябвало да отговарят на всякакви въпроси и при съвпадение в отговорите, с възможност да спечелят предметна награда.

"Легенди се носят за това предаване. Там се задаваха въпроси на двойките - първо се задава на мъжа, после на жената - и двамата отговарят на един и същи въпрос. И ако има съвпадение, печелят пералня или телевизор, или фотоапарат и т.н. Такъв беше бюджета навремето, говоря за 2007-8 г.", сподели наскоро в тв интервю пред Цитиридис Герасим Георгиев. И малко след това показа култова своя снимка от този период, коментирайки я така: "Ето виж... Ленин посреща.. младият Георги Димитров..".

Въпросът тук беше към мъжа и гласеше: Къде за последно правехте любов? Той отговаря: В кухнята. Викам: Супер. После влиза жена му и аз казвам, че ще й задам същия въпрос, който зададох на мъжа и ако има съвпадение, имат шанс да спечелят пералня.

Жената отвръща: Супер, задайте го. "Къде за последно правихте любов?" Ааа, не мога да кажа. Но добавя: "Ама мъжът ми каза ли?", попита тя. И аз - "Ами каза, да. "Ами добре... в дупето" (смее се).

В този момент операторите хвърлиха камерите, от апаратната скочиха, а на мен така ми нахлу кислород в главата, и кръв, че 40 минути не можах да се оправя. Отговорът обаче, вече беше даден, не можеш да го смениш", хвърли всички в ступор с отговора си Геро, а най-слисан се оказа Цитиридис, който направо си глътна граматиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !