Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Журито на Music Idol 2 получи секс-белезници и арменски сармички

отпечатай новината

06.02.2008 13:03 | Видян 5489 пъти | Гласували 2

Журито на Music Idol 2 получи секс-белезници и арменски сармички

Деветнайсет таланти успяха да впечатлят Вили Казасян, Есил Дюран, Димитър Ковачев-Фънки и Люси по време на кастинга за Music Idol 2 в Бургас. Звездното жури отся най-добрите от общо сто и петдесет кандидата, избрани от предварителната комисия. Върл фен на Modern Talking хвърли журито в сълзи от смях след невероятното си изпълнение на най-известните хитове на немския дует. Кандидат идолка пък внесе разяснения за търговията със секс играчки. Момичето се оказа продавачка в секс шоп и оповести доста пикантни статистики за най-търсените стоки в магазините за интимни удоволствия. Още с влизането си тя предизвика членовете на журито след като поднесе чифт розови белезници, които подари на председателя Вили Казасян. Но това не беше единствената изненада за звездната четворка. Девойка от арменски произход тотално сюрпризира всички като връчи истински кулинарен шедьовър на умореното жури. Арменските сърмички със стафиди и канела първо хвърлиха в еуфория редактора на шоуто Георги Тошев, а след това не дадоха покой на Вили Казасян до края на кастинговия ден.

Част от младите таланти бяха дошли само за да се запознаят с членовете на журито, след което напускаха изпитната зала с щастливи викове и автографи в ръцете си. Други обаче не бяха толкова щастливи след прослушването. Участничка, която трябваше да чака почти цял ден, за да се яви пред журито, беше истинска разярена заради факта, че не беше одобрена за следващата фаза. Веднага след като получи няколко негативни оценки, девойката си тръгна видимо разстроена, но минути по-късно влетя отново при журито и поиска обяснения за държанието на Есил Дюран и Фънки от самите тях. Какво точно се случи, зрителите ще имат възможност да видят след по-малко от месец в ефира на bTV.

Ослепителна красавица накара Андрей да падне на колене пред журито, за да “повиши” оценките на талантливата девойка. Освен красота момичето демонстрира страхотни певчески умения и така водещият и журито ще имат шанса да я видят и по време на втората фаза на кастингите в София.

Music Idol 2 има нов любим рефрен. След като в първото издание на шоуто водещите и журито не спираха да пеят “Кой сега до теб заспива”, тази година организаторите имат нова любима песен, чийто текст със сигурност ще забавлява зрителите на bTV. Хитът за “лудата крава” беше представен от Иван, Андрей и музикалния продуцент Дони пред журито в Бургас, а зрителите и ще го чуят скоро по bTV. В края на седмицата екипът на Music Idol 2 ще пристигне в Пловдив, където от 9 до 12 февруари ще отсее най-добрите таланти в града под тепетата. Кастингът ще се проведе в Новотел Пловдив, който ще отвори врати за кандидатите точно в 9 часа в събота.
 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !