Eмилова с бг лимон - гигант

Прочутата лечителка доктор Емилова се...

Принц Хари срещу принц Уилям -...

Отношенията между принца на Уелс и по-малкият му брат...

Зарязаха Алекс Богданска на чуждо летище

отпечатай новината

20.11.2023 09:45 | Видян 401 пъти

Зарязаха Алекс Богданска на чуждо летище

Алекс Богданска май не обича непредвидени ситуации, особено пък, когато е далеч от родината си и буквално не знае какво може да очаква, и да й се случи.

Моделката, която често пътува по света заради ангажиментите си, свързани с модата, явно не е изживявала до момента нещо подобно като това да бъде зарязана съвсем сама на чуждо и непознато летище, защото ако й се беше случвало, може би щеше да реагира по различен начин. В случая красавицата направо изпаднала в нервен срив.

Пътуването на Богданска било до Загреб и било планувано за целия екип на "Армани", на чието събитие била поканена и родната моделка. Всички трябвало да хванат самолет до Мюнхен, а от там да се прекачат в самолет до София. Първият им самолет закъснял с 1 час, което автоматично направило прекачването на другия самолет почти невъзможно. Все пак обаче, имала някаква, макар и минимална, възможност. 

Богданска се оказала единствената от групата без ръчен багаж, затова и предложила да изтича до гейта, за да помоли да изчакат останалата част от групата. След като го направила обаче, видяла, че той е празен и осъзнала с неприкрит ужас, че са изпуснали самолета. Секунди по-късно осъзнава и това, че всъщност е объркала 14 и 40 гейт.

Този един момент на невнимание коствало 4-часово висене съвсем сама на летището в Мюнхен. Останалите успели да се качат в самолета, а родната моделка признава, че  е щяла да се разплаче от нерви.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !